Asediul

Asediul
Preț: 25,20 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Autor:
ISBN: 978-606-8742-41-0
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 218

DESCRIERE

Asediul - Anonimus
 
... pe când ne întrebam cum să le prezentăm cititorilor această operă mediumnică, spiritul doctorului Wilson Ferreira de Mello ne-a surprins prin trimiterea unui mesaj intitulat „Temple". Era, în mod evident, chiar prefaţa dorită.
 
De asemenea, ni s-a părut adecvat să includem în această prezentare pagina numită „Sfaturi pentru Medium", pe care Nora, autoarea spirituală a acestei lucrări, o scrisese înainte de începerea acestei activităţi. Să nu pierdem din vedere că scopul Spiritualităţii Superioare este de a contribui la „edificarea generală", adică la perfecţionarea morală a omenirii.

Cu contribuţia acestor prieteni spirituali, noi considerăm că această carte este prefaţată aşa cum se cuvine şi chiar într-un mod net superior celui în care am fi putut noi să o scriem, cu umilele noastre puteri
 
Noi sperăm că aceste pagini, lipsite de pretenţii în ceea ce priveşte forma, dar profunde din punct de vedere al fondului, îi vor vorbi inimii tale şi vor trezi în fiinţa ta conştientizarea necesităţii unei practici spirituale riguroase, precum şi a stării de responsabilitate aferentă.
 
Vei şti de acum înainte că dacă nişte suflete suferinde pot acţiona împotriva lucrării Domnului, sprijinindu-se pe slăbiciunile omeneşti, există zeci de mii de binefăcători spirituali, mesageri ai Cerurilor, care îl susţin, îl protejează, îl impulsionează pe cel care acţionează într-un mod cinstit şi adevărat, fără a-i lua vreodată oportunitatea de a învăţa si de a mărturisi.

CUPRINS:
 
PREFAŢA TRADUCĂTORULUI    
IN LOC DE PREFAŢĂ
TEMPLE    
SFATURI PENTRU MEDIUM    
ŞEDINŢE ŞI SOCIETĂŢI SPIRITISTE    
CAPITOLUL 1 - INFILTRAREA PROGRAMATĂ            
CAPITOLUL 2 - EVALUAREA AMENINŢĂRII        
CAPITOLUL 3 - ÎNDRUMĂRI PENTRU CEI ÎNCARNAŢI    
CAPITOLUL 4 - ÎNCEPUTUL ATACULUI    
CAPITOLUL 5 - STÂRNIREA VANITĂŢII    
CAPITOLUL 6 - INTERVENŢIA SUPERIOARĂ    
CAPITOLUL 7 - VERIFICAREA REZULTATELOR    
CAPITOLUL 8 - CEDAREA ÎN FAŢA TENTAŢIEI    
CAPITOLUL 9 - ÎNTRE MESAJE ŞI CRITICI    
CAPITOLUL 10 - FASCINAŢIA            
CAPITOLUL 11 - LA APOGEUL CRIZEI    
CAPITOLUL 12 - REACŢIA TENEBRELOR        
CAPITOLUL 13 - FRATERNITATE ŞI VIGILENŢĂ
CAPITOLUL 14 - ULTIMA TENTATIVĂ    
CAPITOLUL 15 - BINELE VICTORIOS    
CAPITOLUL 16 - AJUTORAREA CELOR ÎNVINŞI    
 
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0314 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.