Arta terapiei PSI

Arta terapiei PSI
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 150

DESCRIERE

Arta terapiei PSI. Din practica terapeutica. Boala - Ovidiu Dragos Argesanu
…am ajuns la concluzia că cea mai bună formă de terapie este cea prin atingere. Până la urmă cea mai buna formă de terapie este masajul terapeutic. Este forma de terapie care combinată cu terapiile energetice intră cel mai profund în structurile unui om. La noi, din păcate, nu există un cult al masajului terapeutic. Nu ştim şi nu ne învaţă nimeni ce este. De aceea voi scoate o carte care să explice importanţa acestuia.
CURĂŢAREA TOTALĂ A UNUI PACIENT
Nu mergeţi pe curăţare totală pentru că Lumina pe care o băgaţi voi intră în contradicţie cu întunericul care este în voi şi creaţi un război. De multe ori nici nu ai puterea necesară să cureţi total un om. Se măsoară eficienţa în cazul acestei curăţări. Dacă se merge din aproape în aproape, omul nici nu simte că s-a curăţat şi este mult mai bine pentru că urcă încet fără şocuri spirituale. Dincolo de terapie este educaţia spirituală a unui om. Iniţial credeam că cel mai important lucru este să se vindece un om. Apoi am înţeles că este mai important să se schimbe, să devină mai bun pentru că dacă nu se întâmplă aşa va bubui pe altă parte. Adică se va îmbolnăvi din nou. Şi aşa am înţeles că este mai importantă evoluţia spirituală în perspectiva vindecării. Vindecarea sinelui duce în perspectivă la vindecarea trupului.
CAUZELE BOLILOR
Pe scurt cauzele bolilor sunt aceleaşi cu cele enunţate de Buddha. Karma, păcatele, dorinţele, ataşamentele si IGNORANŢA! Din punctul meu de vedere, ca terapeut, ca maestru şi ca om, am ajuns la concluzia că boala în esenţă este un lucru pozitiv. Ea ne arată că undeva greşim, că undeva suntem imperfecţi. Descoperirea acestei imperfecţiuni şi îndreptarea ei ne face în realitate să evoluăm. Credeam că boala este o creaţie diabolică a răului menită să distrugă creaţia Lui Dumnezeu, omul. Aşa am fost învăţaţi. Dar nu este aşa. Este dată prin rău, îngăduită de Dumnezeu, ca o lecţie, şcoală a răbdării, toleranţei, iubirii, blândeţii, empatiei, credinţei etc. Am înţeles că boala trece de la suflet la energetic şi de la energetic la trup şi că vindecarea se face în acelaşi sens SUFLET-CÂMP-TRUP. Am înţeles că sunt karme în care nu se poate plăti decât trecând prin operaţii şi că până şi chirurgia este un rău necesar, de unde eu unul le respingeam apriori. Am înţeles că fară foc nu este fum şi prin urmare nu se poate să fii bolnav dacă nu ai o problemă spirituală! Rezolvarea problemei duce implicit la vindecare. Am înţeles că sunt karme care au ca rezultat boli care nu se pot vindeca pentru că spiritele respective nu au dreptul la iertare în viaţa asta. Că sunt păcate la care nici Dumnezeu nu se bagă să ofere iertarea!
CUPRINS:
Rugaciunea părintelui Argatu Cuvânt inainte Parametri care trebuie verificati pentru a urmări evolutia unui om Terapia Cauzele bolilor Conduita terapeutică Acneea Alzheimer Amigdalita Astmul Atacul de panica Autismul Bolile autoimune Boala congenitală Borelioza Bulimia Cancerul/Leucemia Coxartroza Depresia Diabetul Durerile de cap Entorsele Epilepsia Fobiile Hemoroizii si fisurile anale Hepatita Hernia de disc (dureri de spate) Herpesul genital Hipoacuzicii Homosexualitatea Impotenta si frigiditatea Întinderile musculare Luxatia congenitală de sold Nevralgia de trigemen Nodulii Rana de col uterin Reumatismul Schizofrenia Sindromul hiperkinetic Sinuzita Sterilitatea Ticurile Tumorile Ulcerul Zona Zoster

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0325 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.