Arta subtilă a nepăsării. Jurnal

Arta subtilă a nepăsării. Jurnal
Preț: 45,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-789-330-4
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 208

DESCRIERE

Arta subtilă a nepăsării. Jurnal - Mark Manson
 
... un Jurnal interactiv, împărțit în cinci secțiuni care oglindesc temele din Arta subtilă a nepăsării și includ îndemnuri sub îndrumarea cărora să poți reflecta la întrebările cele mai profunde legate de emoții, valori și responsabilitate. Manson abordează aceste chestiuni cu ireverențiozitatea lui unică, oferind percepții și observații care să te ajute să-ți găsești singur răspunsurile.

Ilustrat cu imagini color de la un capăt la altul, Jurnalul îți oferă spațiu suficient ca să contempli urcușurile și coborâșurile vieții și să înțelegi că momentele cheie din viața ta – atât cele tragice, cât și cele comice – sunt oportunități pentru dezvoltare (și uneori un prilej de amuzament sănătos).

Într-o manieră care a devenit deja clasică, acest jurnal nu este ceva care să fie folosit „o dată pe zi” sau „o dată pe săptămână”. Poți să-l folosești în orice moment. Sau nu. Să-l lași acolo și să te întorci la el. Sau nu.
 
Mark Manson este autorul bestsellerului internațional, Arta subtilă a nepăsării (cu peste zece milioane de exemplare vândute în toată lumea), și al bestsellerului New York Times, Arta subtilă a disperării. Este blogger, scriitor și antreprenor în mediul online. Blogul lui, MarkManson. net, este citit în fiecare lună de peste două milioane de vizitatori. Locuiește la New York.
 
CUPRINS:
 
Introducere.
Partea 1. ÎNCĂLZIREA
Partea 2. GESTIONAREA EMOȚIILOR NEGATIVE
Partea 3. PROBLEME MAI BUNE
Partea 4. SĂ NE PESE MAI PUȚIN
Partea 5. GĂSIREA UNUI SENS MAI ÎNALT
Mulţumiri

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0204 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.