Arta şi ştiinţa citirii chipului

Arta şi ştiinţa citirii chipului
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-639-364-5
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 240

DESCRIERE

Arta şi ştiinţa citirii chipului. Morfologia facială în tradiţia spirituală occidentală - Jennifer Lamonica
 
... in acest complex ghid ilustrat, autoarea dezvăluie tradiţia sacră a morfologiei faciale (arta şi ştiinţa citirii chipului), un sistem ezoteric care a fost transmis discret de la rabin la discipol, ca tradiţie orală neîntreruptă de peste 4500 de ani. Autoarea explorează istoria şi dezvoltarea acestei arte străvechi de la originile sale, în Israel şi Egipt, până la utilizarea ei ca principal sistem de diagnosticare în Europa şi până aplicaţiile ei actuale în şcolile franceze de medicină.
 
• Află detalii despre cele patru temperamente, inclusiv nevoile nutriţionale, problemele digestive, tiparele de somn, predispoziţiile de sănătate şi traseele profesionale ideale.
• Învaţă cum să interpretezi profilul, fizionomia, culoarea ochilor şi musculatura feţei pentru a dezvălui temperamentul, trăsăturile de personalitate, predispoziţiile de sănătate şi starea mentală.
• Examinează diagrama celor patru pătrate, elaborată de ocultistul francez Papus, pentru interpretări extrem de precise şi detaliate ale fizionomiei în combinaţie cu formele planetare.
 
Chipul privit din faţă îşi dezvăluie echivalentul ca personalitate pe baza formei sale planetare: saturniană, de Pământ, uraniană, mercuriană, mercuriană alungită, marţiană, plutoniană, venusiană, solariană, jupiteriană, lunară şi neptuniană.
 
Un alt mod de a discerne ceva despre chip este prin măsurarea (sau dimensiunea) feţei mari - toată faţa, inclusiv circumferinţa capului - în raport cu faţa mică (ochii, nasul şi buzele, pe care le numim receptori).
 
La fel cum intenţia sănătăţii este echilibrul si armonia, uită-te la chip şi stabileşte dacă există dizarmonie. „Vindecare", „întreg", „sănătate" şi „sfânt" au toate aceeaşi rădăcină. Aşa cum vom vedea în capitolul următor, anumite exerciţii pot crea armonie. De exemplu, dacă gura este cu colţurile căzute, asta poate însemna amărăciune. Un exerciţiu fizic adecvat ar fi ca persoana să ridice ambele părţi ale gurii cu degetele. Apoi, datorită legii reciprocităţii, când ridicarea colţurilor gurii corectează căderea lor, sentimentul de amărăciune se atenuează. Fiecare temperament este, de asemenea, asociat cu o culoare...

CUPRINS:
 
Cuvânt înainte
Prefaţă
Introducere
Noţiuni de bază
Capitolul 1 Interpretarea profilului... 29
Capitolul 2 Interpretarea chipului... 81
Capitolul 3 Interpretarea trăsăturilor feţei... 133
Capitolul 4 Interpretarea muşchilor feţei... 177
Capitolul 5 Aplicarea cunoştinţelor despre temperament dincolo de chip... 197
Concluzie... 213
Anexă Tabele de referinţă în morfologia facială... 217
Bibliografie... 227
Mulţumiri... 229
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0301 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.