Arta sexului la arabi

Arta sexului la arabi
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 176
Categoria: Sexualitate

DESCRIERE

Arta sexului la arabi. Gradina parfumata - Seicul Nefzaoui
Gradina parfumata a fost tradusa în limba franceza înainte de 1850, de catre un ofiter al armatei franceze din Algeria. O editie cu autograf în caractere cursive a fost tiparita în 1876, dar, cum se spune ca ar fi fost realizate numai 25 de copii, cartea a ramas în acelasi timp rara si costisitoare, în timp ce, datorita caracterului sau aparte, citirea ei era greoaie si solicitanta. Totusi, o admirabila a doua editie a fost publicata ulterior la Paris, incluzând notele si observatiile translatorului, revazuta si rectificata fiind din perspectiva unei mai bune cunoasteri asupra Algeriei decât cea din momentul initial al traducerii. Prezenta traducere (exacta si literala) s-a realizat pe baza acestei a doua editii si reprezinta prima aparitie a lucrarii - una dintre cele mai remarcabile de acest gen - în limba engleza, iar acum in limba româna. "Laudat fie Allah, care a facut ca barbatul sa gaseasca cea mai mare placere în (...) ale femeii si a menit (...) ale barbatului sa ofere cea mai mare placere femeii" "Sarutul pe gura, pe cei doi obraji, pe gât, ca si sugerea carnii buzelor, sunt daruri divine, destinate sa provoace (...) la momentul potrivit. Tot Allah este cel care a înfrumusetat pieptul femeii cu sâni, i-a oferit o barbie dubla si i-a pus culori stralucitoare în obraz. De asemenea, a daruit-o cu ochi care inspira iubire si gene precum lamele lustruite. A dotat-o cu un abdomen rotund si un ombilic frumos, precum si cu un sezut maret; iar toate aceste minuni sunt purtate de coapse."
CUPRINS:
Notă la ediţia din 1886. Notele traducătorului cu privire la Şeicul Nefzaoui Introducere Capitolul 1 Bărbaţii demni de laudă Capitolul 2 Femeile care merită lăudate Capitolul 3 Bărbaţii care trebuie dispreţuiţi Capitolul 4 Femeile care trebuie dispreţuite Capitolul 5 Actul de procreare Capitolul 6 Cu privire la tot ceea ce favorizează actul sexual Capitolul 7 Lucruri care dăunează procreării Capitolul 8 Diverse denumiri ale părţilor sexuale masculine Capitolul 9 Diverse denumiri ale organelor sexuale feminine Capitolul 10 Organele de procreare ale animalelor Capitolul 11 Trucurile şi trădările femeilor Capitolul 12 Variate informaţii utile bărbaţilor şi femeilor Capitolul 13 Cauzele plăcerii din actul de procreare Capitolul 14 Descrierea uterului femeii infertile şi metode de tratament Capitolul 15 Cauzele impotenţei Capitolul 16 Desfacerea Aiguillettes-ei (impotenţa temporară) Capitolul 17 Reţete pentru a creşte dimensiunile membrului masculin şi a-i conferi splendoare Capitolul 18 Lucruri care îndepărtează mirosul urât al subsuorilor şi organelor sexuale feminine, contractându-le pe cele din urmă Capitolul 19 Indicaţii privind sarcina şi modalităţi de a stabili sexul copilului nenăscut Capitolul 20 Concluzia lucrării şi prezentarea efectelor benefice ale regimului cu ouă asupra actului sexual Anexă la ediţia autograf

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0228 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.