Arta războiului - Sun Tzu

Arta războiului - Sun Tzu
Preț: 33,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Autor:
ISBN: 9786067106701
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 184 pag, hardcover

DESCRIERE

Arta războiului - Sun Tzu
 
... adună strategii militare care, în timp, au influențat gândirea și filosofia întregii lumi. Sun Tzu discută psihologia războiului, strategii, folosirea terenului și a condițiilor meteo în propriul avantaj, utilizarea spionilor, dar și realizarea și păstrarea alianțelor.
 
Chiar și după două milenii și jumătate, Arta războiului rămâne cartea de căpătâi în materie de strategii de război în Estul Asiei, influențând totodată și gândirea militară occidentală, dar și tacticile legale, de afaceri și nu numai. Sun Tzu este în continuare respectat în cultura chineză și est-asiatică drept o măreață figură istorică și militară...
 
CUPRINS:
 
Nota biografica
1. Evaluari
2. Conducerea razboiului
3. Strategia ofensiva
4. Dispuneri
5. Energie
6. Puncte slabe si puncte tari
7. Manevra
8. Cele noua variabile
9. Marsuri
10. Terenul
11. Cele noua feluri de teren
12. Atacul prin foc
13. Folosirea agentilor secreti
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0245 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.