Arta ei de a reuși. Povestea nespusă a Melaniei Trump

Arta ei de a reuși. Povestea nespusă a Melaniei Trump
Preț: 49,90 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 384

DESCRIERE

Arta ei de a reuși. Povestea nespusă a Melaniei Trump - Mary Jordan
 
... orice documentare despre această «femeie de gheață» avea anumite limite, deoarece ea rămâne, chiar și după anii petrecuți la Casa Albă, o enigmă. Această biografie realizată de jurnalista de la ziarul Washington Post, Mary Jordan, câștigătoare a Premiului Pulitzer, își propune, și chiar reușește, să alunge o parte din misterul în care s a învăluit cu pricepere Melanija Knavs încă din copilăria petrecută în fosta Iugoslavie.
 
Ea este cea pe care toată lumea o știe, dar nimeni n o cunoaște cu adevărat, după cum veți afla din acest volum realizat pe baza interviurilor cu peste o sută de persoane, care au cunoscut o sau dețin informații despre ea Motivele pentru care s a rupt de trecutul modest pentru a și clădi un viitor nici nu mai contează acum. Ea și a jucat mereu cărțile pentru a și atinge visul acela de a fi cineva. Și pare că a avut trei vieți în drumul acesta al ei spre preamărire.
 
Copilăria Melanijei petrecută în Sevnica modestul orășel de provincie din Slovenia, adolescența și tinerețea Melaniei Knauss deoarece și a schimbat numele odată cu plecarea la Milano pentru a părea de sorginte austriacă și pentru a fi mai bine văzută în lumea fotomodelelor, și viața alături de Donald Trump controversatul om de afaceri devenit Președintele Statelor Unite, cel care a făcut o Primă Doamnă.
 
CUPRINS:
 
CUVÂNT ÎNAINTE: O altă Melania    
PROLOG: „Am un punct de vedere"    
CAPITOLUL 1. Ramură de măslin?    
CAPITOLUL 2. Pe urmele Melaniei    
CAPITOLUL 3. „Face of the Year"    
CAPITOLUL 4. Şi-a croit drum prin Manhattan    
CAPITOLUL 5. „Mi-a cerut numărul, dar... nu i l-am dat"
CAPITOLUL 6. Prima candidatură pentru Casa Albă
CAPITOLUL 7. Melania sau Kara?    
CAPITOLUL 8. „Nu-i aşa că am noroc?"    
CAPITOLUL 9. Bijuterii şi caviar    
CAPITOLUL 10. „Ne acordăm libertate de mişcare"
CAPITOLUL 11. „BeBest"    
CAPITOLUL 12. „Protectoarea"    
Mulţumiri    
Note    
Credite foto    
Index   
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Biografii/Memorii

Created in 0.0242 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.