Arta contemplării. O cale blândă către totalitate şi prosperitate

Arta contemplării. O cale blândă către totalitate şi prosperitate
Preț: 126,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-95591-4-7
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 106

DESCRIERE

Arta contemplării. O cale blândă către totalitate şi prosperitate - Richard Rudd
 
... ce este contemplarea? Sper că până la finalul acestei cărţi vei avea un răspuns clar la această întrebare. Însă răspunsul nu va veni prin cunoaştere sau doar prin lectură. Ai putea presupune că această contemplare la care mă refer este un fel de gândire profundă, ceea ce tinde să fie o înţelegere mai occidentală a cuvântului. Totuşi, adevărata natură a contemplării este un mister. Adevăratul scop al căii contemplative este de a-ţi întoarce energiile înspre interior şi de a face din viaţa ta un experiment centrifug, pentru ca mai întâi să-ţi descoperi şi apoi să-ţi îmbrăţişezi adevăratul scop mai înalt în viaţă.

Mintea modernă ştiinţifică nu se simte prea confortabil cu noţiunea de mister. Scopul ştiinţei este să descifreze numeroasele mistere ale vieţii şi să încerce să înţeleagă cum funcţionează totul. Dar sunt subiecte care vor fi mereu impenetrabile pentru ştiinţă. Conştiinţa în sine este un astfel de mister. Deşi s-ar putea ca într-o zi să înţelegem cum funcţionează, adevărata ei profunzime este dincolo de înţelegerea obiectivă. Pentru a şti ce suntem noi cu adevărat, va trebui să mergem dincolo de minte. Acesta este scopul Artei Contemplării.

Arta contemplării ne învaţă cum să ne eliberăm mintea, astfel încât să ne ajute să trăim o viaţă plină de frumuseţe şi profunzime, în care mintea este aliatul nostru, mai degrabă decât duşmanul. Pentru mulţi, mintea este ceva care ne face să ne îngrijorăm şi să ne frământăm. Este utilă pentru îndeplinirea sarcinilor cotidiene şi pentru a ne ajuta să ne câştigăm pâinea şi este distractiv să o stimulam în tot felul de moduri, dar rareori preţuim mintea ca pe un dar sacru, aşa cum este cu adevărat.

Aşadar, haideţi să începem această călătorie prin a onora instrumentul miraculos pe care îl avem la dispoziţie. Capacitatea noastră de a echilibra logica emisferei stângi cu intuiţia emisferei drepte este o comoară care ne poate duce oriunde dorim să ajungem în viaţă. Pe măsură ce înveţi Arta Contemplării, mintea ta va începe să îşi realizeze întregul ei potenţial efervescent. Odată ce ai devenit maestrul minţii tale, vei începe sa guşti o senzaţie de libertate şi linişte despre care nici nu ai visat că ar fi posibile.

CUPRINS:

Despre autor
Cuvânt înainte
Introducere

Contemplarea mentală... 15
Prima Tehnică - Pauza... 23
Prima Confirmare - Conştientizarea... 30
Interconexiuni - Aplicând Conştientizarea în Viaţa Ta... 31
Răsplata Pauzei -Mintea de Lumină... 32

Contemplarea emoţională... 35
Cea de-a Doua Tehnică - Pivotarea... 41
Cea de-a Doua Confirmare - Revelaţia... 46
Permite, Acceptă, îmbrăţişează - Cele trei stadii ale Revelaţiei... 48
Rolul Blândeţii... 51
Răsplata Pivotării - Inima plină de Pace... 52

Contemplarea fizică... 55
Cea de-a treia Tehnică - Fuziunea... 63
Cum să fuzionezi? (Generozitatea, Prietenia, Blândeţea)... 65
Cea de-a treia Confirmare - Epifania... 70
Răsplata Fuziunii - Corpul Fiinţă... 73

Tehnici pentru practica zilnică... 75
Postfaţă... 103

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0492 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.