Armonizarea biocampului uman. Vindecarea prin terapia cu sunet vibrational

Armonizarea biocampului uman. Vindecarea prin terapia cu sunet vibrational
Preț: 75,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 336

DESCRIERE

Armonizarea biocampului uman. Vindecarea prin terapia cu sunet vibrational - Eileen Day Mckusick
 
- Ofera o harta precisa a biocampului energetic care inconjoara corpul, aratand unde sunt pastrate emotii specifice, amintiri, trauma si durere.
- Detalii despre localizarea traumei inmagazinate in biocamp cu ajutorul unui diapazon si eliminarea ei.

Cand Eileen McKusick a inceput sa ofere terapie prin sunet, in sedintele sale de masaj, a descoperit ca putea sa foloseasca diapazonul pentru a localiza si pentru a auzi tulburarile din campul energetic, sau biocampul, din jurul fiecarui client. A descoperit ca aceste tulburari energetice sunt in legatura cu traumele emotionale si fizice pe care clientii ei le suferisera de-a lungul vietii, iar biocampul inregista durerea, stresul si trauma, incepand cu sarcina. Trecerile diapazonului prin aceste zone din biocamp corectau sunetele vibrationale distorsionate pe care le auzea si, in acelasi timp, ofereau disparitia consistenta, predictibila si cateodata imediata a durerii, a anxietatii, a insomniei, a migrenelor, a depresiei, a fibromialgiei, a problemelor digestive si a altor multor dureri.

Acum, dupa mai mult de douazeci de ani, McKusick a dezvoltat pe deplin metoda de vindecare prin sunet, cu numele de armonizare a biocampului si a creat o harta a biocampului, aratand locurile exacte in care emotiile specifice, amintirile, durerile si traumele sunt pastrate.

In aceasta carte, McKusick explica bazele metodei de armonizare a biocampului si ofera ilustratii ale hartii anatomiei biocampului. Ea explica in detaliu folosirea diapazonului pentru gasirea durerii si a traumei in biocamp si arata cum principiile traditionale si locurile unde se afla chakrele corespund cu descoperirile ei din biocamp.

Studiind stiinta din spatele tehnicii, ea examineaza cercetarile stiintifice dedicate naturii sunetului si energiei si arata cum experientele traumatice produc,, oscilatii patologice" in biocamp, ducand la o tulburare a ordinii, a structurii si a functionarii corpului. Oferind o perspectiva revolutionara asupra mintii, a energiei, a memoriei si a traumei, ghidul lui McKusick ofera noi oportunitati de folosire pentru practicienii in energie, terapeutii specializati in masaj, vindecatorii prin sunet si pentru cei care doresc sa invinga boala cronica si sa se eli! bereze de trauma din trecut.
 
Eileen Day McKusick, MA, a studiat efectele sunetului audibil asupra corpului uman si a biocampului din 1996. Creatoarea terapiei prin sunet, a metodei armonizarii biocampului, ea are master in educatie integrativa si este fondatoarea Institutului de Armonizare a Biocampului, unde se desfasoara studii pe baza de granturi si cu recenzie inter pares asupra biocampului. Este inventatoarea instrumentului de vindecare prin sunet Sonic Slider si director general al BioSona LLC, care ofera instrumente pentru terapia prin sunet si instruire la nivel mondial. Locuieste in Winooski, Ver! mont.
 
CUPRINS:
 
Prefaţă la a doua ediție
Cuvânt înainte
de Karl H. Maret, M. D.
Introducere
Adevărul are 144 de fatete

1. Puterea cuvintelor
Redefinirea ipotezelor noastre prin revenirea
la elementele de bază.
2. Sunetul - ce este el?
Să înţelegem ştiinţa sunetului şi motivul
folosirii lui în mod terapeutic
3. Cum a apărut armonizarea biocâmpului
Călătoria mea de la a învăța să cânt la
descoperirea biocâmpului și la
împărtăşirea practicii mele
4. Folosind sunetul în mod terapeutic
De la ultrasunet la terapia prin muzică-
în ce mod este folosit sunetul în medicina
alternativă şi convențională...
5. Aprofundarea cunoştinţelor mele
despre plasmă şi eter
Relația de vindecare dintre teoria
universului electric şi rezonanța Schumann
Armonizarea biocampului uman
6. Descoperirea biocâmpului în ştiinţă
Conceptul de biocâmp şi armonizarea
biocâmpului, modelul biocâmpului
7. Anatomia biocâmpului
Folosirea chakrelor şi a biocâmpului
în vindecarea prin sunet..
8. Inițiere în folosirea diapazonului
Alegerea diapazonului şi utilizarea lui
9. Înţelepciunea anatomiei biocâmpului
Să învăţăm să avem grijă de noi - să spunem nu,
să cultivăm neutralitatea şi să folosim iubirea
ca supremă unealtă pentru vindecare.
 
CONCLUZIE
Continuarea călătoriei
ANEXA A
Studii de caz
ANEXA B
Mărturii din partea studenţilor mei
ANEXA C
Tabele cu chakre și hărţi cu anatomia biocâmpului
NOTE
BIBLIOGRAFIE
INDEX

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0447 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.