Apocalipsele lui Ioan. Între Efes și Patmos... acum două mii de ani

Apocalipsele lui Ioan. Între Efes și Patmos... acum două mii de ani
-8%
Preț: 85,00 lei
92,40 lei (-8,01%)
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 300

DESCRIERE

Apocalipsele lui Ioan. Între Efes și Patmos... acum două mii de ani - Daniel Meurois
 
În continuarea Cărții secrete a lui Jeshua, această lucrare a lui Daniel Meurois ne invită de această dată să pășim alături de discipolul Ioan de-a lungul vieții sale între Efes și Patmos, în anii care au urmat Crucificării. Un parcurs surprinzător și emoționant despre care scrierile oficiale ne spun puține lucruri, dar care este clarificat aici în mod remarcabil datorită capacității autorului de a explora Memoria akashică.
 
De aici rezultă această relatare profund inițiatică ce ne face să mergem din Revelație în Revelație, sau altfel spus din Apocalipsă în Apocalipsă, spre descoperirea celor mai tainice Învățături pe care Christul le-a încredințat „discipolului mult iubit” care a fost Ioan.
 
Făcându-ne să călătorim de la Originile Divinității la Crearea universurilor trecând prin enigma celor numiți „Archontes”, rar s-a întâmplat ca o mărturie a lui Daniel Meurois să fie mai purtătoare de Trezire, mai interpelantă și mai actuală decât cea de față.
 
Aceasta afirmă că am fi de fapt prizonierii unei bariere spațio-temporale iar Suflul christic universal – care străbate Vremurile și Tradițiile – ar fi cheia eliberatoare care trebuie activată fără întârziere.
 
Încărcat de memoria lui Ioan, impregnată și ea la rândul său de memoria Mariei, iată așadar un discurs bogat în perle transformatoare. Nestemate a căror Undă de Libertate dă la o parte gratiile în spatele cărora invențiile iluzorii ale omului au încercat mereu să restrângă Divinul.
 
Cititorii acestei cărți ieșite din comun vor înțelege că a sosit timpul ca paginile sale să fie publicate fără întârziere.
 
Daniel Meurois, autor a 40 de cărți, dintre care numeroase bestseller-uri, este scriitorul francofon cel mai citit din 1980 încoace în domeniul căutării spirituale în afara dogmei. Cele 160 de traduceri repartizate în 17 limbi îl înscriu ca pionier al Noii Conștiințe, un martor care explorează cu curaj universul spiritului.
 
Daniel Meurois trăiește aproape de Quebec, unde continuă fără oprire munca sa de deschidere a inimilor prin opera sa literară unică, seminarii și conferințe.
 
CUPRINS:
 
Prefaţa editorului
Câteva cuvinte indispensabile
Capitolul 0: Numele meu este Ioan... 15
Capitolul I: Întoarcerea mea la Efes... 23
Capitolul II: Smyrna... 43
Capitolul III: Călătoria la Pergam... 59
Capitolul IV: „La Începutul a Toate...”... 81
Capitolul V: Sarea din Laodiceea... 95
Capitolul VI: De la Thalia la Gaios... 111
Capitolul VII: Adevărurile lui Saul... 127
Capitolul VIII: Capcanele Arhonţilor... 145
Capitolul IX: De la Recunoştinţă la Consolare... 157
Capitolul X: Yohan... 171
Capitolul XI: Despre inimă şi pâine... 185
Capitolul XII: Cenuşa din Filadelfia... 199
Capitolul XIII: „Dacă ai nevoie de o lampă...”... 213
Capitolul XIV: La Patmos, într-o noapte senină... 229
Capitolul XV: În spatele laurilor, o grotă... 243
Capitolul XVI: Cele două priviri din Patmos... 259
Capitolul XVII: Spre Casa Mamei... 277

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0268 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.