Anunnaki din Nibiru - creatorii uitati ai omenirii

Anunnaki din Nibiru - creatorii uitati ai omenirii
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-973-701-503-7
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 160

DESCRIERE

Anunnaki din Nibiru - creatorii uitati ai omenirii. Inrobitorii, salvatorii si arhitectii ascunsi ai Noii Ordini Mondiale - Gerald R. Clark
 
Multe descoperiri istorice si scripturale care nu au fost incluse sau au fost rastalmacite în Biblia canonica au iesit acum la lumina. Accesul la manuscrise cum ar fi Cartea lui Enoh, evangheliile de la Nag Hammadi, Cartea Fericirilor, alte texte istorice, sintetizate si corelate reprezinta o adevarata revelatie comparativ cu credintele comune gasite în cultura occidentala moderna.
 
Uneori lectura volumului pare încarcata cu date tehnice. Citite însa cu atentie si corelate cu argumentele autorului, ele se dovedesc absolut necesare pentru a demonstra o ipoteza pentru multi socanta: suntem continuu sub controlul entitatilor care au creat omul modern acum zeci de mii de ani si de multe ori omenirea nu a facut altceva decât sa serveasca unor interese straine planetei Pamânt! Si totusi traim o epoca în care suntem foarte aproape de a ne elibera de aceasta servitute, în pofida conflictelor tot mai numeroase si mai violente care izbucnesc pretutindeni.
 
Fragment din carte:
 
... sa-l detroneze pe conducatorul nedrept Alalu, ceea ce a dus la exilarea acestuia. Alalu scapa cu o nava spatiala în asteptarea sentintei exilului sau si ulterior descopera aur pe Pamânt. Descoperirea metalului pretios de catre Alalu este folosita ca un semn de pace în încercarea de a salva atmosfera alterata de pe Nibiru. Nadejdea statea în faptul ca scutul ionizat ar bloca radiatia solara prin dispersarea particulelor de aur ionizate în atmosfera degradanta a planetei gazda.
 
Anu îl trimite pe principalul sau fiu pregatit stiintic Enki, sa evalueze posibilitatea de recuperare a aurului de pe Pamânt despre care a raportat Alalu. Enki porneste spre Pamânt aproximativ 5000 de ani pamânteni mai târziu adica acum 445000 ani, mentionând faptul ca un an nibiruan este egal cu 3600 de ani pamânteni. Conform însemnarilor sumeriene, incluzând lista regilor sumerieni, primul oras colonizat de catre Anunnaki a fost Eridu, situat la izvoarele Golfului Persic [16].
 
Dupa sosirea lor pe Pamânt, Enki împreuna cu un mic grup de personal auxiliar, au început cautarea aurului în apele golfului, dar fara prea mult succes. Lipsa progresului în producerea unei cantitati suficiente de aur pentru a repara atmosfera aflata în dificultate, l-a determinat pe Anu sa-l trimita pe fiul sau cel mic, Enlil, sa îl ajute pe Enki sa accelereze procesul de recuperare a aurului.
 
Exploatarea miniera s-a mutat din apele Golfului Persic la extractia minereului localizat de Enki în Africa de Sud, în imediata apropiere a râului Zambezi. Având în vedere infrastructura de care ar fi avut nevoie pentru zdrobirea si procesarea minereului de aur încarcat, Enki si Enlil l-au invitat pe Anu sa vina pe pamânt si sa le ofere solutii cu privire la sarcina grea pe care o presupunea mineritul.
 
În urma cu aproximativ 445000 - 36000 de ani, Anu a ajuns pe Pamânt si a fost informat despre starea actuala a procesului de exploatare a aurului care era condus de fiul sau Enki. A fost discutata si repartizarea responsabilitatilor: care din frati se va ocupa de exploatarea miniera din Africa si care sa preia conducerea sediului de comanda din Mesopotamia, în specialdin Nippur. Asa cum scrie în Atrahasis, Anu, Enlil si Enki au tras la sorti pentru a determina ce misiune sa preia fiecare în parte.
 
Acest lucru i-a îndepartat si mai mult pe cei doi frati vitregi care erau de multe ori în conflict. Enki a fost primul fiu nascut al lui Anu si Antu. Potrivit relatarilor sumeriene însa, Enlil a fost mostenitorul de drept. Conform regulilor de mostenire nibiruene, mostenitorul de drept este desemnat ca fiind progenitura dintre un barbat si sora sa vitrega. Motivul pentru care a fost facut acest lucru de Anunnaki era explicabil stiintific. Contributia feminina la materialul genetic include ADN-ul mitocontrial pe care masculul nu îl aduce. Acest lucru predispune descendenta genetica spre sursa materna.
 
În urma tragerii la sorti, lui Enlil i-a fost atribuita regiunea mesopotamiana unde a fost ajutat în cele din urma de Terah si fiul sau Avram în templul din Ur. Enki a fost repartizat la Abzu (Africa) pentru a accelera exploatarea miniera a aurului extrem de necesar pentru a repara atmosfera deteriorata de pe Nibiru. Anu s-a întors pe planeta mama pentru a-si continua domnia acolo. Nepoatei preferate a lui Anu, Inanna, i-a fost data regiunea Vaii Indus, iar Peninsula Sinai a fost retinuta pentru utilizarea ei de catre Anunnaki. Divizarea a avut loc si a fost finalizata în anul calendaristic 3760 î. Hr.
 
Acum aproximativ 415000 de ani, Ninhursag, sora vitrega a lui Enki, care era medic, a venit pe Pamânt si si-a stabilit centrul medical la Shuruppak. Misiunea ei era de a oferi sprijin pentru îngrijirea sanatatii pentru astronautii nibirueni care calatoreau în spatiu. Existau plângeri din partea Anunnaki cu privire la efecte semnificative ale îmbatrânirii care nu erau întâlnite pe Nibiru. A fost confirmat ca pe Pamânt ciclurile de viata erau mult mai rapide fata de Nibiru, care asigura un ciclu mult mai lent, diferenta fiind de 3600 de ani shar.
 
În Sumer au fost stabilite mâi multe orase marind astfel deja existentul oras Eridu care a fost contruit de Enki dupa sosirea precedenta. Aceste orase au fost concepute pentru a oferi functii specifice legate de exploatarea miniera si procesarea ulterioara a minereului, precum si infrasctructura necesara pentru a pastra comunicarea cu Nibiru [13]. Tabelul 2 descrie orasele si functiile care le reveneau. Figura 3 prezinta o harta relationala a oraselor.
 
Asa cum scria Atrahasis, acum aproximativ 300000 de ani, Consiliul celor 12 Anunnaki s-a reunit pe domeniul lui Enki din Africa de Sud pentru a discuta despre cum sa creasca ratele de productie ale aurului. Informatiile despre aceste însemnari relateaza aceasta scena ca fiind un «veniment istoric pentru astronautii din antichitate. Membrii de rang Superior ai Consiliului Anunnaki au pretins ca însusi Enki sa-si, aduca mai multi servitori care sa ajute la stabilirea avanpostului minei de aur de pe Pamânt. Cartea Pierduta a lui Enoh se refera la acestia ca fiind Observatorii [36], dar în Atrahasis apar ca minerii Igigi. Aparent, ei erau...
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0612 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.