Anul astrologic 2021, horoscop zodie cu zodie

Anul astrologic 2021, horoscop zodie cu zodie
Preț: 24,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 120

DESCRIERE

Anul astrologic 2021, horoscop zodie cu zodie - Valeriu Panoiu
 
Anul 2021 are o ofertă astrologică variată, în care cuvintele cheie sunt: antiteză, paradox, răsturnare de situaţie, surpriză, final neaşteptat, nelimitare.
 
Evenimentul astrologic al anului
Vedeta, incontestabilă, a Iui 2021 este cuadratura Saturn - Uranus, care are programate 3 întâlniri la orb perfect: 17 februarie (Saturn la 7 grade Vărsător - Uranus la 7 grade Taur), 15 iunie (Saturn la 15 grade Vărsător - Uranus la 15 grade Taur) şi 24 decembrie (Saturn la 11 grade Vărsător - Uranus la,. 11 grade Taur).

Cuadratura celor două planete-forţe anticipeaza  tensiuni, ciocniri, conflicte, situaţii ireversibile şi schimbări imposibil de evitat. De aceea, anul 2021 este neprietenos cu cei obişnuiţi să amâne deciziile importante sau să fugă de rezolvarea unor situaţii rămase neterminate. Intr-un asemenea context nici Pilat din Pont nu se mai poate spăla pe mâini pentru a se dezice de răspundere.
 
Ceea ce am amânat, ceea ce am ocolit, ceea ce ne-am străduit să negăm şi să pretindem că nu e acolo vine peste noi. Să nu uităm că ambele planete simbolizează căpetenii ale zeilor în mitologia greco-romană, Saturn fiind fiul lui Uranus căruia, de altfel, i-a şi luat locul, detronându-l. Prin analogie, cele mai încercate relaţii par a fi, anul acesta, cele dintre copii şi parinti mai ales acolo unde părinţii dominatori încearcă să conducă sau să controleze viaţa urmaşilor lor. în familiile disfuncţionale se poate aşterne o distanţă între copii şi părinţi, separarea fiind uneori necesară pentru atingerea unei stări ulterioare de armonie. A locui cu părinţii poate să fie o opţiune tot mai nedorită de către tineri în 2021.

Cuadratura Saturn-Uranus iubeşte emanciparea şi detestă să i se spună ce să facă. De aceea, restricţiile, condiţionările, limitările devin, aproape, intolerabile atât în relaţiile personale, cât şi în context social. Abuzurile de putere girate în 2020 de tripleta Jupiter-Saturn-Pluto în Vărsător riscă să se topească în revolte, campanii anti, lupte şi manifestaţii pentru drepturile şi libertăţile personale.

Cine nu ţine pasul cu schimbările, cine nu se adaptează, cine nu este dispus să dea rigiditatea pe flexibilitate, în 2021, are mari probleme. Cu alte cuviate,- anul acesta cine nu ştie să renunţe, pierde! A şti sa ne oprim la timp este una dintre lecţiile acestui an pentru noi toţi. Jupiter şi Saturn în Vărsător combat privilegiile obţinute cu forţa sau prin mijloace necinstite. în acest sens, 2021 se anunţă a fi nu un an al conspiraţiilor, ci al deconspirărilor, al dezvăluirilor, al confesiunilor.
 
Găsim cuadratura Saturn-Uranus în harta lui Harvey Weinstein,; magnatul de la Hollywood acuzat, de nenumărate femei, de abuz sexual sau în harta lui Vladimir Putin, un altfel de magnat, care şi-a luat toate măsurile pentru a nu se opri şi pe care e de aşteptat să-l vedem, deseori, în prim- plan. Cert este că această cuadratură predispune, în spaţiul public, la scandal, la coalizarea mulţimilor împotriva unui personaj negativ, la scurgeri de informatii
compromiţătoare despre cei aflaţi la putere...

CUPRINS:
 
2021: previziuni generale    
HOROSCOP 2021                        
Berbec            
Taur                        
Gemeni                    
Rac            
Leu
Fecioară                
Balanţă        
Scorpion    
Săgetător
Capricorn
Vărsător            
Nodul Nord în Gemeni, 2020-2022. Destinul are chef de joacă            
Saturn în Vărsător, 2020-2023: Preţul viitorului

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0470 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.