Anatomia baschetului

Anatomia baschetului
Preț: 59,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-789-199-7
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 256

DESCRIERE

Anatomia baschetului - Dr. Brian Cole, Rob Panariello
 
... un ghid ilustrat pentru a-ți optimiza performanța și a reduce accidentările.
 
De ce ai nevoie ca să-ți sporești la maximum randamentul, forța fizică, agilitatea și rapiditatea pe teren?
 
Anatomia baschetului îți va arăta cum să obții toate acestea prin creșterea forței musculare și prin optimizarea eficienței fiecărei mișcări. Ghidul de față prezintă 88 dintre cele mai eficiente exerciții specifice jocului de baschet, fiecare fiind însoțit de explicații detaliate și ilustrații color, al căror rol este de a demonstra că există o legătură esențială între exerciții și performanța sportivă.

În plus, îți sunt oferite sfaturi practice despre evoluția pe teren și în cadrul competițiilor. Apoi, vei merge și în sala de antrenamente ca să studiezi îndeaproape cele mai frecvente accidentări la gleznă, genunchi și umăr, precum și ca să afli de ce exerciții ai nevoie pentru o recuperare cât mai rapidă.
Anatomia baschetului este o lectură obligatorie pentru toți cei care apreciază măiestria și suplețea acestui joc – fie ei jucători, antrenori, tehnicieni sau suporteri.
 
Dr. Brian Cole este profesor la Departamentul de Ortopedie și profesor asociat la Departamentul de Anatomie și Biologie Celulară din cadrul Rush University Medical Center din Chicago. Este medicul echipei de baschet Chicago Bulls. Începând din 2004, a fost ales drept unul dintre Cei Mai Buni Medici din SUA.
 
Rob Panariello are peste 30 de ani de experiență în fizioterapia sportivă și pregătirea atleților de performanță. Este consultant pentru multe echipe din universități și colegii care activează în cele mai importante ligi sportive din Statele Unite. Este membru al Ligii Celebrităților – Forță și Condiționare, SUA.

CUPRINS:
 
Cuvânt-înainte
Prefaţă
 
JUCĂTORUL DE BASCHET ÎN MIŞCARE
PICIOARELE: ACOLO UNDE ÎNCEPE JOCUL
ZONA LOMBARA Şl TRUNCHIUL: CENTRUL DE STABILITATE
FORŢA Şl PUTEREA ZONEI SUPERIOARE A CORPULUI: EXERCIŢII DE TRACTIUNE
FORŢA Şl PUTEREA ZONEI SUPERIOARE A CORPULUI: EXERCIŢII DE ÎMPINGERE
ANTRENAMENT EXPLOZIV DE FORŢĂ PENTRU JOCUL DEASUPRA INELULUI
RECUPERARE ÎN VEDEREA REVENIRII OPTIME PE TEREN
PREVENIREA ACCIDENTĂRILOR PENTRU EVITAREA NEPARTICIPĂRII LA JOC
COROBORAREA DATELOR
Bibliografie
Lista exercitiilor

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0276 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.