Amulete şi talismane pentru începători

Amulete şi talismane pentru începători
Preț: 38,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 9786066395120
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 208
Categoria: Paranormal

DESCRIERE

Amulete şi talismane pentru începători. Cum să alegi, să realizezi şi să foloseşti obiectele magice - Richard Webster
 
Ankh, pietre zodiacale, Sigiliul lui Solomon, trifoi cu patru foi, Tetragrammaton, cruce, potcoavă, Mâna Fatimei, pătrate magice... Lista obiectelor magice folosite pentru protecție sau pentru a atrage noroc este lungă și plină de revelații neașteptate.
 
Ghidul Amulete și talismane pentru începători îți prezintă tot ce trebuie să știi pentru a găsi ori a face talismane, amulete și obiecte norocoase și pentru a le folosi ca să-ți îmbunătățești viața. Richard Webster îți arată cum să-ți creezi, să-ți purifici și să-ți încarci cu putere obiectele magice personale pentru o varietate de scopuri, de la atragerea iubirii până la obținerea bogăției.
 
Prezentând amulete de protecție din întreaga lume și o listă de formule norocoase, această carte ușor de utilizat este concepută astfel încât chiar și începătorii să poată atinge succesul cu obiectele lor magice.
 
„Obiectele pe care instinctiv le ținem lângă noi pentru confort, protecție, noroc sau ajutor au o putere considerabilă – o putere pe care omul o cunoaște de milenii. Cartea de față te ajută nu numai să înțelegi tipurile de amulete, talismane și obiecte norocoase pe care le întâlnim în fiecare zi, ci și să realizezi obiecte în funcție de nevoile și dorințele tale. Pe parcurs, vei afla multe despre istoria bogată a amuletelor și talismanelor și despre magicienii celebri care le-au creat și folosit. Amuletele, talismanele și obiectele norocoase au un efect concret asupra stării tale de bine și sper ca prin cartea de față să devină în curând o parte benefică a vieții tale.“ Richard Webster
 
CUPRINS:

Introducere
Capitolul 1. Ce Sunt acestea?... 11
Capitolul 2. Amuletele... 16
Capitolul 3. Talismanele... 42
Capitolul 4. Obiecte norocoase... 62
Capitolul 5. Realizarea şi încărcarea talismanelor... 86
Capitolul 6. Cristale și pietre preţioase... 108
Capitolul 7. Pătratele magice... 143
Capitolul 8. Gânduri de final... 166

Anexa A. Tabele planetare și zodiacale... 168
Anexa B. Cele şapte talismane celebre... 181
Anexa C. Pietre de naştere populare... 185
Anexa D. Yantre suplimentare... 194
Anexa E. Alfabete magice... 197
Anexa F. Lecturi recomandate... 199

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0212 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.