Am învins cancerul. Un plan cuprinzător pentru vindecare pe cale naturală

Am învins cancerul. Un plan cuprinzător pentru vindecare pe cale naturală
Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Autor:
ISBN: 978-606-8758-70-1
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 336

DESCRIERE

Am învins cancerul. Un plan cuprinzător pentru vindecare pe cale naturală - Chris Wark
 
... in decembrie 2003, Chris a fost diagnosticat cu cancer la colon în stadiul IIIc. Avea o tumoare de mărimea unei mingi de golf în intestinul gros, iar cancerul se răspândise în ganglionii limfatici. Era cu două zile înainte de Crăciun și avea 26 de ani.
 
Oncologistul i-a zis că era „nebun”, dar după îndelungi reflecții și rugăciuni, a decis să nu urmeze chimioterapia după operație, și-a schimbat în mod radical dieta și a urmat fiecare terapie non-toxică peste care a dat. Chris este acum bine-sănătos și a decis să împărtășească cu noi experiențele sale.
 
... scopul acestei cărți este de a vă explica metodele pe care eu și multe alte persoane le-am folosit cu succes pentru a ne vindeca.
 
Există o concepție greșită cum că aceia care fac parte din comunitățile care aplică tratamente naturiste ar fi împotriva științei, iar acest lucru este eronat. Eu iubesc ştiinţa. Sunt foarte entuziasmat cu privire la cercetările științifice, în special cele din domeniul nutriției, și voi aduce ca argumente multe informații din lucrări științifice.
 
Doresc să vă împărtășesc ceea ce am învățat despre puterea unui regim alimentar adecvat și cât de necesară este transformarea stilului de viață în tratarea acestei boli, și totodată să vă pun în gardă cu privire la capcanele din industria tratării cancerului.
 
Am compilat cele mai importante informații din experiența mea și din cei 14 ani de cercetare independentă. O mare parte dintre aceste informații este ignorată sau chiar respinsă de către medicina convențională, în ciuda unui număr uriaș de volume ce cuprind validări științifice și a dovezilor empirice...
 
CUPRINS:
 
Introducere        
CAPITOLUL 1: în junglă    
CAPITOLUL 2: Supravieţuirea celor mai bolnavi
CAPITOLUL 3: Sfatul medicului    
CAPITOLUL 4: Un profit uriaş    
CAPITOLUL 5: Nu ne interesează banii dumneavoastră    
CAPITOLUL 6: Adevărurile documentate pe care medicii le ignoră    
CAPITOLUL 7: Cum să ne educăm mintea pentru a învinge cancerul
CAPITOLUL 8: Plante versus Zombifelul
CAPITOLUL 9: Dozajele eroice    
CAPITOLUL 10: Construirea unui trup nou    
CAPITOLUL 11: Duceţi gunoiul    
CAPITOLUL 12: Sportul    
CAPITOLUL 13: Sub presiune    
CAPITOLUL 14: Vindecarea spirituală    
Epilog
Note        
Despre autor   

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Medicina/Sanatate

Created in 0.0414 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.