Alimentul sa-ti fie medicament

Alimentul sa-ti fie medicament
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc zero
ISBN: 973-85674-3-3-2
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 440
Categoria: Terapii/Diete

DESCRIERE

Alimentul sa-ti fie medicament „Oamenii solicita in rugaciunile lor sanatate de la zei, fara a sti ca au toate mijloacele apararii ei, in propriile maini”, spunea Democrit. De doua lucruri isi bate joc omul cand le are: tineretea si sanatatea. Studiile de specialitate au aratat ca in majoritatea imbolnavirilor fiintei umane intervine si un factor alimentar. Ne sapam singuri groapa cu lingura si cu furculita. Edgar Cayce spunea: „Trebuie sa alegem, nu sa mancam orice si oricat. A te simti bine in propria-ti piele inseamna mai intai sa stapanesti bine acest combustibil pe care il numim hrana”. Lipsa de educatie si lacomia fac ca multi oameni sa se alimenteze gresit. Horatiu spunea: „Exista o masura in toate si limite bine trasate”. Devine obligatoriu regandirea regimului alimentar, in cazul omului aflat in suferinta, tinand cont atat de afectiunea contractata cat si de gusturile si peferintele individuale. Un mare specialist chinez in tratamente naturiste spunea: „Moartea sub 100 de ani este prematura. Ne batem joc de Creator.” Stiinta traditionala din China, Tibet, India, studiind viata oamenilor, a descoperit ca pentru a conserva vigoarea, tineretea si sanatatea, pentru a impinge limita vietii la varste cat mai inaintate, este suficient a trai in deplina armonie cu Natura. Poate fi o carte de bucate. Poate fi o adevărată Biblie a alimentaţiei sănătoase. E clar o carte care te poate menţine sănătos simplu, fără medicamente, prin reţete inedite bazate exclusiv pe legume, cereale şi fructe. Utilă nu doar celor ce respectă posturile religioase, ci şi celor ce vor să slăbească. CUPRINS: Cuvant inainte Cap.1. Dietoterapie Cap.2. Alimentul sa-ti fie medicament Cap.3. Reguli de aur in alimentatia sanatoasa. Cateva elemente utile despre sistemul digestiv Cap.4. Compozitia si rolul alimentelor Cap.5. Sarurile minerale Cap.6. Vitaminele si sanatatea umana Cap.7. Poftele gastronomice, un barometru al sanatatii umane Cap.8. Ratia alimentara pentru adultul sanatos Cap.9. Regimuri alimentare cu legume Cap.10. Regimuri alimentare cu cereale Cap.11. Regimuri alimentare cu alge marine Cap.12. Regimuri alimentare cu fructe Cap.13. Alimente de origine animala Cap.14. Alimentatia cu carne Cap.15. Alimentatia cu lapte si derivate din lapte Cap.16. Alimentatia cu oua si cu derivate ale acestora Cap.17. Mierea si produsele stupului Cap.18. Atentie la sare Cap.19. Dieta hidrica Cap.20. Postul alimentar Cap.21. Aditivii din alimentatie Cap.22. Obezitatea, boala secolului XXI Bibliografie selectiva

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0219 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.