Alimentaţia terapeutică. Dieta inteligentă care ajută organismul să se autoregleze eficient și să se vindece

Alimentaţia terapeutică. Dieta inteligentă care ajută organismul să se autoregleze eficient și să se vindece
Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 304

DESCRIERE

Alimentaţia terapeutică. Dieta inteligentă care ajută organismul să se autoregleze eficient și să se vindece - dr. Galina Şatalova
 
... in cartea de față, Galina Șatalova continuă discuția despre sănătatea fizică și spirituală a omului, începută în volumul intitulat Metoda de vindecare naturală. În esență, ea vede în alimentația inadecvată cauza a numeroase neplăceri.
 
Întemeiată pe rezultatele cercetărilor științifice, teoria alimentației terapeutice a Galinei Șatalova este clădită pe principiul oportunității energetice. Conform acestei teorii, în afară de hrană, există mai multe canale prin care organismul acumulează energie – inclusiv din cosmos, prin razele solare, prin aerul plin de miresme al pădurilor și al pajiștilor pline de vegetație.
 
Autoarea consideră că normele moderne de alimentație depășesc de cinci ori nevoile naturale ale omului. În plus, folosirea în alimentație a cărnii și a altor ingrediente bogate în calorii reduce durata de viață dăruită omului de natură. Prin urmare, un rol important în consolidarea sănătății îl joacă alimentele ce conțin puține calorii, puține proteine și multe dintre proprietățile lor biologice inițiale. De asemenea, alimentația contribuie în mod fundamental la prevenirea și tratarea afecțiunilor cardiovasculare și oncologice.
 
Cartea oferă aproximativ 200 de rețete culinare, create de însăși Galina Șatalova.
 
Medic chirurg și om de știință rus, Galina Șatalova (1916–2011) a condus departamentul de selectare și pregătire a cosmonauților, din cadrul Institutului de Cercetări Spațiale al Academiei de Științe a URSS. În 1960, a început să-și dezvolte metoda revoluționară de vindecare. A susținut zeci de conferințe informative și pedagogice, cu scopul de a-i face pe oameni să devină responsabili față de propria sănătate.
 
CUPRINS:
 
Prefaţă
 
PARTEA I
Ce este alimentația terapeutică?

Capitolul 1. Cu ce trăiește omul?
Capitolul 2. Spiritualitate, psihologie, alimentație
Capitolul 3. Alimentația speciei.
Capitolul 4. Elevii neglijenți ai unui învățător inteligent.
Capitolul 5. Bogățiile dăruite de natură.
 
PARTEA A II-A
Efectul profilactic şi vindecător al alimentației terapeutice

Capitolul 6. Impasul civilizației.
Capitolul 7. Profilaxia afecțiunilor cronice.
Capitolul 8. Alimentația şi afecțiunile cardiovasculare
Capitolul 9. Rolul alimentației în apariția și tratarea cancerului
Postfață

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0373 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.