Alege-te pe tine. Karma se împodobește cu florile iubirii

Alege-te pe tine. Karma se împodobește cu florile iubirii
Preț: 34,90 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-9602-79-9
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 200

DESCRIERE

Alege-te pe tine. Karma se împodobește cu florile iubirii - Maria-Ligia Pluscal
 
... cartea se adreseaza oricarui suflet cautator de Sine, de iubire și de Dumnezeu, cautator al filozofiilor de viața susținatoare de țeluri evolutive. Se adreseaza acelor suflete care au ajuns in punctul in care simt ca viața este despre mai bun, mai mult și mai frumos și intuiesc ca toate acestea se dobandesc nu prin credința „nu cred pana nu vad“, ci prin credința puternica „totul este posibil și rezolvat deja in modul cel mai potrivit și perfect“.
 
Susțin cu multă convingere că în acest Mare Univers nu există destin banal și suntem învestiți prin însăși darul liberului-arbitru de a fi cocreatori ai propriei vieți. Însă acest lucru este posibil doar manifestând deschidere, curiozitate și mult curaj în a ne asuma, în primul rând, întâlnirea cu noi înșine, așa cum suntem, angajându-ne cu hotărâre în procesul complex numit autocunoaștere. Suntem aici pentru a înflori, însă la viața trăită cu sens și bucurie ajungem doar atunci când descoperim regulile jocului vieții și aplicarea acestora...
 
Maria-Ligia Pluscal este astrolog, consilier de dezvoltare personala și practician Theta Healing, iar pentru acreditarile pe care le-a obținut in aceste domenii, a studiat atat sub indrumarea unor profesori-astrologi – pentru specializarea in astrologie tradiționala –, cat și sub indrumarea unor remarcabili psihologi – pentru aprofundarea domeniilor de dezvoltare personala și Theta Healing. De aproape paisprezece ani, autoarea desfașoara un aprofundat studiu teoretic și practic al domeniului spiritual.
 
Ligia susține cu multa convingere ca doar prin autocunoaștere omul iși poate conștientiza puterea personala și iși poate revela mareția dumnezeiasca inscrisa in microcosmosul ființei sale. In lipsa descoperirii de sine, darurile vieții raman pentru om doar o poveste frumoasa, fara sa afle vreodata ca acestea ii erau de fapt harazite cu atata iubire de Dumnezeu.

CUPRINS:

Alege-te pe tine!
Partea întâi ... 15
O viziune despre Astrologie, practicarea acesteia
și descoperirea formelor de cunoaștere... 17
Partea a doua ... 49
Când Soarele luminează casa întunecată... 51
Partea a treia... 119
Partea a patra... 139
Există o vreme când tot ce te-a coborât
te poate înălța... 140

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0250 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.