Ai încredere în viata!

Ai încredere în viata!
Preț: 38,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Autor:
ISBN: 9786066393072
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 400

DESCRIERE

Ai încredere în viata! - Louise Hay
 
366 de afirmatii si reflectii din întelepciunea lui Louise Hay, menite sa-ti faca din fiecare zi a vietii o bucurie deplina!
 
Louise Hay a îndemnat pe fiecare participant la atelierele si conferintele ei, pe fiecare cititor al numeroaselor ei carti sa-si aminteasca acest adevar fundamental: noi însine avem puterea de a ne vindeca viata. Iar Louise a sustinut mereu ca ea se afla printre noi doar pentru a ne calauzi pe calea reamintirii adevarului despre cine si cum suntem: puternici, iubitori si meritând a fi iubiti...
 
Fragment din carte:
 
30 ianuarie
ÎMI VORBESC CU DRAGOSTE
Cea mai bună modalitate de a te iubi este să renunţi la toate mesajele negative din trecut şi să trăieşti clipa, prezentul. Adeseori, mesaje de demult, primite de la părinţi, profesori sau alte persoane în care ai văzut întruchipări ale autorităţii, îţi influenţează dialogul cu sine, ceea ce vorbeşti cu tine în minte. Aşadar, îmi doresc ca prin acest exerciţiu în oglindă să-ţi schimbi felul în care dialoghezi cu tine.
    1. Stai în picioare sau aşezat în faţa oglinzii.
    2. Priveşte-te în ochi.
    3. Rosteşte următoarea afirmaţie: „Orice îmi spun spun cu dragoste."
    4. Repetă: „Orice îmi spun în această oglindă spun cu dragoste."
    5. Există vreo afirmaţie pe care ai auzit-o în copilărie şi pe care încă o reţii, de tipul „Eşti prost" sau „Nu eşti îndeajuns de bun"?
    Acordă-ţi un scurt răgaz  să îţi abaţi atenţia asupra acestor propoziţii negative şi să le schimbi în unele pozitive.
    „Sunt un Geniu, plin de idei creative. Sunt o persoană extraordinară. Sunt demn de iubire."
    6. Alege una sau două dintre aceste noi afirmaţii pozitive şi repetă-le. Continuă să le spui până când ajung să-ţi pară fireşti.
    7. De fiecare dată când treci pe lângă o oglindă sau îţi vezi reflexia într-o fereastră, opreşte-te şi repetă aceste afirmaţii pline de iubire.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0253 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.