Agenda Medicala 2022

Agenda Medicala 2022
Preț: 130,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 1208

DESCRIERE

Agenda Medicala 2022 - Cornel Chirita, Cristina Daniela Marineci
 
... această ultimă ediție (a Agendei Medicale) - 2022, îmbunătăţită și adăugită, cuprinde reactualizări privitoare la medicamentele intrate în uz în România conform Agenției Naționale a Medicamentului. Ele sunt înregistrate și evidenţiate cu denumirile comerciale (DC), precum şi monografiile aferente la denumirea comună internațională corespunzătoare (DCI).
 
S-au păstrat aceleași secțiuni de bază (indexul medicamentelor pe grupe de afecțiuni și acțiune terapeutică, monografii ale medicamentelor ordonate alfabetic după DCI, apoi combinații, diverse, preparate și substituenți de sânge, produse biologice de uz uman, produse de dializă) la care s-a adăugat o secțiune nouă – produse radiofarmaceutice –, prezentate cu datele esențiale necesare informării rapide asupra oricărui medicament; producători și reprezentanțe ale firmelor străine de medicamente, cu adrese și telefoane utile; index general.
 
CUPRINS:
 
Ce vă oferă Agenda Medicală. Ghid de utilizare a Agendei Medicale. Listă prescurtări. Indexul medicamentelor pe grupe de afecțiuni și acțiune terapeutică. Monografii ale medicamentelor în ordinea DCI.
 
Combinaţii. Diverse. Preparate şi substituenţi de sânge. Produse biologice de uz uman (vaccinuri, inclusiv vaccinurile pentru COVID-19, seruri, imunomodulatori). Produse pentru dializă. Produse radiofarmaceutice. Adrese și telefoane utile – Producători și reprezentanțe ale firmelor străine de medicamente. Index general. Adresabilitate: Medici de toate specialităţile, farmacişti, farmacologi, medici rezidenţi şi studenţi în medicină şi farmacie, publicul larg.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Medicina/Sanatate

Created in 0.0408 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.