Agenda Medicală 2019

Agenda Medicală 2019
Preț: 98,70 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 1188

DESCRIERE

Agenda Medicală 2019 - Editura Medicala
 
... această ultimă ediție, 2019, îmbunătăţită și adăugită, cuprinde reactualizări de ultimă oră privitoare la medicamentele intrate în uz în România, înregistrate și evidenţiate cu denumirile comerciale (DC), precum şi monografiile aferente la denumirea comună internațională corespunzătoare (DCI).
 
S-au păstrat aceleași secțiuni de bază, și anume: indexul medicamentelor pe grupe de afecțiuni și acțiune terapeutică; monografii ale medicamentelor ordonate alfabetic după DCI, apoi combinații, diverse, preparate și substituenți de sânge, produse biologice de uz uman, produse de dializă, prezentate cu datele esențiale necesare informării rapide asupra oricărui medicament; producători și reprezentanțe ale firmelor străine de medicamente, cu adrese și telephone utile; index general.
 
Adresabilitate: Medici de toate specialităţile, farmacişti, farmacologi, medici rezidenţi şi studenţi în medicină şi farmacie, publicul larg.
 
CUPRINS:
 
Ce vă oferă Agenda Medicală
Ghid de utilizare a agendei medicale
Listă prescurtări
Indexul medicamentelor pe grupe de afecțiuni și acțiune terapeutică
Monografii ale medicamentelor în ordinea DCI
Combinaţii
Diverse
Preparate şi substituenţi de sânge
Produse biologice de uz uman (vaccinuri, seruri, imunomodulatori)
Produse pentru dializă
Adrese și telefoane utile – Producători și reprezentanțe ale firmelor străine de medicamente
Index general.
 
 
 
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0200 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.