Adio, lucruri! Noul minimalism japonez

Adio, lucruri! Noul minimalism japonez
Preț: 37,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-973-50-6556-0
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 272

DESCRIERE

Adio, lucruri! Noul minimalism japonez - Fumio Sasaki
 
...a avea mai puţin te face fericit. De aceea cred că e timpul să scăpăm de toate lucrurile în plus. Iată varianta minimalistă a mesajului pe care vreau să‑l transmit prin această carte. Vreau să‑ţi arăt cât e de minunat să ai mai puţin, în ciuda faptului că am fost învăţaţi exact contrariul.
 
Credem că suntem cu atât mai fericiţi cu cât avem mai mult. Nu ştim niciodată ce ne rezervă viitorul, aşa încât adunăm şi economisim tot timpul. Asta înseamnă că avem nevoie de o mulţime de bani şi, treptat, începem să‑i judecăm pe ceilalţi în funcţie de câţi bani au. Începem să ne dăm seama că banii ne rezolvă majoritatea problemelor.
 
Poţi chiar să‑l faci pe un om să‑şi schimbe convingerile dacă îi oferi preţul corect. Dacă părerile oamenilor pot fi schimbate, atunci cu siguranţă se poate cumpăra şi fericirea. Iată cum te convingi singur că trebuie să câştigi mulţi bani ca să nu ratezi şansa de a avea succes. Pentru ca tu să faci bani, trebuie ca toţi ceilalţi să‑i cheltuiască pe‑ai lor. Şi tot aşa...
 
CUPRINS:
 
Introducere
1. De ce minimalismul?
2. Mai întâi: de ce am ajuns să acumulăm atât?
3. 55 de sfaturi care te vor ajuta să‑ţi iei adio de la lucruri
Încă 15 sfaturi pentru etapa următoare   din drumul tău către minimalism
4. Cum m‑am schimbat de când am spus „Adio, lucruri!“
5. Fericit „eşti“, nu „devii“
Postfaţă şi maximum de mulţumiri
Recapitulare
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0280 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.