Adevarul Ultim despre Iubire si Fericire - Lester Levenson

Adevarul Ultim despre Iubire si Fericire - Lester Levenson
Preț: 31,50 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 9786066890762
Anul publicării: 2023
Pagini: 80

DESCRIERE

Adevarul Ultim despre Iubire si Fericire. Ghid pentru viata - Lester Levenson
 
Adevărul Ultim este acel adevăr care nu este valabil numai în momentul prezent, ci a fost întotdeauna şi va rămâne astfel pentru totdeauna. Omul nu poate crea acest Adevăr şi nu îl poate modifica. El îl poate cel mult descoperi. Poate opta pentru a trăi la unison cu el. Cine face acest lucru descoperă în mod inevitabil o fericire fără seamăn, mai presus de tot ce şi-ar fi imaginat vreodată!  El se eliberează de toate limitările şi descoperă că starea sa naturală este extazul, atotputerea şi cunoaşterea absolută.

Acest Adevăr are o caracteristică unică, ce face ca el să nu poată fi perceput decât individual, în mod direct. El nu poate fi transmis de către o altă persoană sau de către o carte. Maeştrii şi scripturile nu pot decât să indice direcția sau calea, pe care individul o poate urma sau nu, după cum dorește. De aceea, fiecare om trebuie să descopere singur Adevărul,

dovedindu-şi că acesta există. În acest scop, el nu trebuie să accepte nicio afirmație a unei alte persoane fără a încerca să şi-o dovedească sieşi. Cu alte cuvinte, el trebuie să asculte afirmațiile înțelepților, trebuie să reflecteze asupra lor, iar în final trebuie să își dovedească lui însuşi că acestea sunt adevărate. Pe scurt, el nu trebuie nici să creadă orbeşte, nici să privească cu neîncredere o afirmație sau alta, ci este necesar să o verifice în practică. Numai prin demonstrarea ei prin experiență directă, ar putea-o accepta dincolo de orice îndoială, drept un adevăr.

Pe măsură ce Adevărul începe să se reveleze pe sine, omul capătă încredere în el și astfel primeşte din ce în ce mai multe dovezi care i-l confirmă din nou și din nou. În final, el ajunge să perceapă Adevărul Absolut, şi anume că este o ființă înzestrată cu o cunoaştere, o putere şi o fericire nelimitate.

În acest scop, el trebuie să înceapă din punctul în care se află, adică de la gândurile sale obişnuite. Treptat, el progresează către o etapă în care gândurile sale sunt dublate de sentimente, care continuă până când nu mai rămân decât sentimentele. În această etapă, omul devine intuitiv şi empatic. În final, el intră în etapa ființării, în care se percepe pe sine ca parte integrantă din Totalitate şi nu mai sesizează nicio separare...

CUPRINS:

Introducere
Obiectivul principal
Ce este fericirea?
Ce este iubirea?
Ce este pacea interioară?
Ce este Adevărul?
Ce este Sinele (Dumnezeu)?
Cum îi poți ajuta pe ceilalți oameni
Cum poți găsi un Maestru al Adevărului?
Ce este egoul?
Ce este mintea?
Creatie conştientă
Lumea exterioară
Ce este dorinţa?
Gânduri
Sexul şi relaţia de cuplu
Ce sunt emoțiile?
Ce este plăcerea? Dar durerea?
Cum te poți bucura de o sănătate perfectă şi de abundenţă?
Ce este creşterea spirituală?
Eliberarea
Metode practice care pot fi folosite zi de zi
Modalități prin care poți ieşi dintr-o stare proastă
de spirit şi prin care îți poți regăsi starea de fericire
Căi diferite către aceeaşi destinație
Unități de măsură ale creşterii spirituale
Legea compensației sau a karma-ei
Sinteză. Adevărul absolut al Sinelui (al lui Dumnezeu).
O prelegere a lui Lester
Mesaj de la Lester
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0486 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.