Adevăratul Anthony Fauci, Bill Gates, Big Pharma şi războiul global împotriva democraţiei şi sănătaţii publice

Adevăratul Anthony Fauci, Bill Gates, Big Pharma şi războiul global împotriva democraţiei şi sănătaţii publice
-10%
Preț: 90,00 lei
100,00 lei (-10%)
Promoția expiră la 30.09.2023
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-630-6506-09-5
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 616

DESCRIERE

 Adevăratul Anthony Fauci, Bill Gates, Big Pharma şi războiul global împotriva democraţiei şi sănătaţii publice - Robert F. Kennedy Jr.
 
... aceasta carte a fost scrisa pentru ca cetăţenii din întreaga lume să înţeleagă fundamentele istorice ale cataclismului uluitor care a început în 2020. In acel an, democraţia s-a prăbuşit efectiv în întreaga lume.
 
Autorităţile guvernamentale cu atribuţii în domeniul sănătăţii, mai-marii de pe reţelele de socializare şi din companiile media, pe care populaţiile idealiste se bazau ca fiind campioni ai libertăţii, sănătăţii, democraţiei, drepturilor civile şi politicilor publice bazate pe dovezi, au pornit un asalt împotriva libertăţii de exprimare şi a libertăţilor personale.
 
Dintr-odată, aceste instituţii de încredere păreau să acţioneze în mod concertat pentru a genera frică, pentru a promova supunerea, pentru a descuraja gândirea critică şi pentru a determina şapte miliarde de oameni să vorbească pe o singură voce, culminând cu experimente de sănătate publică în masă cu o tehnologie nouă, prost testată şi autorizată în mod necorespunzător, atât de riscantă, încât producătorii au refuzat să o realizeze, cu excepţia cazului în care fiecare guvern de pe Pământ i-ar fi absolvit de răspundere.
 
În toate naţiunile occidentale, cetăţenii şocaţi au experimentat toate tacticile totalitarismului în ascensiune - propagandă şi cenzură în masă, promovarea orchestrată a terorii, manipularea ştiinţei, suprimarea dezbaterilor, denigrarea disidenţilor şi utilizarea forţei pentru a împiedica protestele. Oponenţii conştiincioşi, care s-au împotrivit acestor intervenţii medicale nedorite, experimentale, cu răspundere zero, s-au confruntat cu un proces orchestrat de manipulare psihologică de tip gaslighting, marginalizare şi de a fi numiţi ţapii ispăşitori ai pandemiei.
 
Vieţile şi mijloacele de subzistenţă ale americanilor au fost spulberate de o serie incredibilă de măsuri excesiv de severe impuse fără aprobare legislativă sau revizuire judiciară, fără o evaluare a riscurilor sau măcar o menţionare ştiinţifică. Aşa-numitele măsuri de urgenţă ne-au închis firmele, şcolile şi bisericile, au făcut intruziuni fără precedent în viaţa privată şi au perturbat cele mai valoroase relaţii sociale şi familiale. Cetăţenilor din întreaga lume li s-a ordonat să rămână în casele lor.
 
Iar în mijlocul haosului, cu o mână sigură pe cârmă, se afla o figură dominantă, în calitate de persoană publică de încredere a Guvernului Statelor Unite şi răspunzător de COVID, Dr. Anthony Fauci a stabilit acest curs primejdios şi a vândut publicului american o nouă destinaţie spre democraţie.
 
Această carte este rezultatul propriei lupte pentru a înţelege cum instituţiile idealiste, pe care ţara noastră le-a construit pentru a proteja sănătatea publică şi democraţia, s-au întors brusc şi cu atâta violenţă împotriva propriilor cetăţeni şi a valorilor naţionale.

CUPRINS:

Prefaţă
Cuvânt înainte
Nota editorului
Introducere
 
Capitolul 1: Gestionarea greşită a unei pandemii... 43
I: Decrete arbitrare: Medicina fără ştiinţă... 43
II: Defăimând hidroxiclorochina... 67
III: Ivermectina... 90
IV: Remdesivir... 123
V: Soluţia finală: Vaccinuri sau nu... 133

Capitolul 2: Profitul din domeniul farmaceutic în detrimentul sănătăţii publice... 189

Capitolul 3: Modelul pandemiei HIV pentru specula din domeniul farmaceutic... 199

Capitolul 4: Modelul pandemiei: SIDA şi AZT... 229

Capitolul 5: Ereziile HIV... 269

Capitolul 6: Arderea ereticilor HIV... 308

Capitolul 7: Dr. Fauci şi Domnul Hyde: experimentele barbare şi ilegale ale NIAID pe copii... 351

Capitolul 8: Răutăţile albilor: atrocităţile din Africa ale Dr. Fauci... 370

Capitolul 9: Povara omului alb... 398

Capitolul 10: Mai mult rău decât bine... 457

Capitolul 11: Elogierea unor epidemii false: „Lupul care plânge"... 500

Capitolul 12: Jocuri cu microbi... 527

Postfaţă... 611
Nota autorului... 616

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0195 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.