Addenda. Sa fie lumina - Florentina Mateescu

Addenda. Sa fie lumina - Florentina Mateescu
Preț: 32,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Anul publicării: 2022
Pagini: 180

DESCRIERE

Addenda. Sa fie lumina - Florentina Mateescu
 
Addenda a devenit necesara ca o completare a suitei Sa fie lumina!, intr-o perioada istorica unica, a unei carantine globale, a unui climat extrem de controversat, a partizanatelor nascute din frica si din speranta, si mai ales din cautarea sensurilor care sa explice ceea ce se petrecea in intreaga lume.
 
Bazata pe cele trei volume anterioare, Addenda coreleaza informatiile si da claritate actualei lumi, explicand linia logica si fireasca a evenimentelor, ce decurgeau din programul dupa care se desfasoara actuala lume.
 
Mai mult, Addenda coaguleaza informatiile inceputului cu cele ale sfarsitului, aratand calea spre mai departe a fiintelor care populeaza aceasta planeta, fiecare avand un parcurs prestabilit si care deja este in derulare.
 
Unde esti TU, in aceasta lume?!

CUPRINS:
 
CAIN ŞI ABEL

CAPITOLUL 4.

POVESTEA UNEI ALTE LUMI.

ALTE ÎNTREBĂRI.

LEGEA ATRACŢIEI

DIN NOU ÎN GRĂDINA RAIULUI.

CÂTE CEVA DESPRE EPIFIZĂ

MOLECULA SUFLETULUI

VERSETUL 2

PEDEAPSA LUI CAIN

CAIN ŞI URMAȘII LUI.

NAȘTEREA LUI SET

RENAŞTEREA UNEI LUMI
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0243 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.