Actiuni imperceptibile, datatoare de putere

Actiuni imperceptibile, datatoare de putere
Preț: 24,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 288

DESCRIERE

Coborarea harului divin, in viata de zi cu zi, prin actiuni imperceptibile, datatoare de putere - Caroline Myss
…aşa cum le spun deseori oamenilor care studiază cu mine spiritualitatea şi intuiţia, în cadrul atelierelor mele de lucru, ne naştem cu toţii aici, ca să mergem la Şcoala Pâmant. Suntem pe această planetă, ca să învăţăm să fim fiinţe spirituale într-un corp fizic, ca să dobândim conştiinţa scopului nostru cel mai înalt. Viaţa pe Pământ are ca temă să învăţaţi să vă gestionaţi puterea.
Prin urmare, această carte este un curs din Şcoala Pământului, despre gestionarea puterii voastre personale, într-o manieră care să vă accelereze dezvoltarea spirituală, în timp ce contribuiţi şi la evoluţia oamenilor din jurul vostru – şi al întregului suflet global. A da şi a primi sunt arte deprinse. Ca şi copii, învăţăm mai întâi să oferim şi să primim în maniere vizibile – suntem hrăniţi, îmbrăcaţi şi ocrotiţi şi învăţăm să-i hrănim, să-i îmbrăcăm şi să-i îngrijim pe alţii. Odată cu maturizarea, realizăm alte acţiuni vitale de îngrijire – slujim ca ascultători pentru prietenii noştri şi pentru cei dragi; îi încurajăm şi ne rugăm pentru ei; ne mărim eficienţa pe care o avem în lume şi învăţăm să îi ajutăm şi să le insuflăm putere celorlalţi.
Caroline Myss este autoarea cărţilor de succes Anatomia spiritului, De ce nu ne vindecăm şi cum putem să o facem şi Contracte sacre, fiind un pionier şi conferenţiar internaţional în domeniul medicinei energetice şi a conştiinţei umane. Din 1982, lucrează ca medic intuitiv: un medic care „vede” boala din corpul unui pacient, prin mijloace intuitive. Specialitatea ei este să îi ajute pe oameni să înţeleagă motivele emoţionale, psihologice şi fizice pentru care în organismul lor se manifestă o boală. Ea a lucrat şi cu Dr. Norman Shealy, M. D., Ph. D., fondator al Asociaţiei Americane de Medicină Holistică, predând metode de diagnosticare intuitivă. Împreună, ei au scris lucrarea Crearea stării de sănătate: îmbinarea medicinei tradiţionale cu diagnosticarea intuitivă. În 2003, ea a fondat Institutul CMED, un program educativ specializat în cursuri intensive despre arhetipuri şi Contractele Sacre. Ea susţine cu regularitate conferinţe pe plan internaţional şi în jurul Statelor Unite. Caroline trăieşte în Oak Park, Illinois.
Fragmente din carte:
…Până în ziua de azi, sfinţii şi îngerii sunt forţe nevăzute din viaţa mea. Dar am credinţă într-o putere şi mai mare: energia sau harul divin care însufleţeşte universul nostru aparent impersonal, dar intim interconectat. Harul se revarsă zilnic asupra noastră, însă, atunci când suntem preocupaţi de treburile zilnice de a ne câştiga existenţa şi de a avea grijă de familia şi de prietenii noştri, e posibil să nu îi sesizăm puterea subtilă. Harul ne unifică întreaga viaţă - şi vieţile noastre toate, în plan colectiv. El veghează asupra noastră şi ne va veni în ajutor, dacă cerem acest lucru. Mi-am dorit de multe ori să îi pot convinge pe ceilalţi să aibă credinţă în această forţă nemărginită şi nevăzută, care ne înconjoară şi ne apără. Sunt profund fericită să ştiu că rugăciunile noastre sunt auzite şi primesc răspuns, chiar şi în vremurile cele mai vitrege. Am văzut şi trăit mult prea multe minuni, ca să cred altfel. La fel ca voi, a trebuit să mut munţi din loc, în viaţa mea personală şi profesională. De fiecare dată când mă lupt din răsputeri, pe cont propriu, străduindu-mă să înaintez şi neajungând nicăieri, de obicei, îmi dau seama că e momentul să mă opresc şi să îmi amintesc de pilda: „Dacă aţi avea credinţă cât un grăunte de muştar, i-aţi zice muntelui acestuia: Mută-te de aici colo şi s-ar muta." Aşa cum recomandă şi Tao Te Ching: „Fă-ţi munca, apoi opreşte-te şi analizează. Este singura cale către seninătate." Nimic nu este imposibil, atunci când aveţi credinţă - în voi înşivă şi în scopul vostru. Nu exista actiune de slujire sau de bunatate care sa fie neinsemnata. Tao the King recomanda: „Fa ceea ce este esential chiar daca este ceva neinsemnat…”
CUPRINS:
Introducere
PARTEA I. STADIILE PUTERII
CAPITOLUL 1 Harul, intuiţia şi puterea
CAPITOLUL 2 De la puterea vizibilă, la puterea invizibilă
PARTEA A II-A. CĂLĂTORIA SPRE PUTEREA DE SINE
CAPITOLUL 1 Darurile Pământului
CAPITOLUL 2 Darurile de sprijin financiar şi creativ
CAPITOLUL 3 Darurile de încredere în sine
CAPITOLUL 4 Darurile inimii
CAPITOLUL 5 Darurile alegerii
CAPITOLUL 6 Darurile de înţelepciune
CAPITOLUL 7 Darurile Spiritului
CAPITOLUL 8 Adevăruri imperceptibile, dătătoare de putere

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0311 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.