Actele simbolice. Gesturi care eliberează și vindecă

Actele simbolice. Gesturi care eliberează și vindecă
-5,6%
Preț: 34,00 lei
36,00 lei (-5,56%)
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-9707-40-1
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 152

DESCRIERE

Actele simbolice. Gesturi care eliberează și vindecă - Elisabeth Horowitz
 
... imaginează-ți niște soluții simple, gratuite şi la îndemâna oricui. Vorbim aici despre microritualuri simbolice, la care să recurgi singur sau ghidat de un terapeut și care te despovărează de greutățile purtate o viață întreagă la nivelul emoțional cel mai profund.
 
Inspirate din diverse curente creative sau din culturile primitive, actele simbolice sunt concepute personalizat, adaptate la traumele pacientului și posedă un caracter unic, original și, fără îndoială, inovator. Au apelat la ele reputați psihanaliști sau psihologi, precum Freud sau Lacan, dovedind o dată în plus puterea lor vindecătoare. De la simpla scriere a unor scrisori și până la punerea în scenă a situațiilor care ne-au făcut să suferim, autoarea ne prezintă zeci de exemple concrete rezolvate cu succes de propriii pacienți.
 
Ghidul de față este unul complet și ne oferă, pentru prima oară, o trecere în revistă a tuturor actelor simbolice existente pretutindeni în lume. De la Paris la jungla amazoniană, de la Milano în California, din Chile și până la hotarele Norvegiei, inepuizabila lor bogăție deschide în fața noastră o sferă nelimitată de contexte în care pot fi aplicate, ajutându-ne să ne eliberăm de tot ceea ce ne-a întunecat până acum existența.
 
CUPRINS:
 
1. Descoperirea actelor simbolice
2. Puțină istorie
3. Atuurile actului simbolic
4. Un evantai de soluții
5. Gândirea prin analogie
6. Actele simbolice în practică
7. Sursele de prosperitate
8. Acte eliberatoare
9. Actele simbolice în viața de zi cu zi
10. Actele simbolice și sănătatea
11. Să ne eliberăm de influența familială

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0256 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.