A face dragoste cu Dumnezeu

A face dragoste cu Dumnezeu
Preț: 23,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 288
Categoria: Sexualitate

DESCRIERE

In cazul multora dintre marile traditii spirituale ale lumii, mai ales in etapa lor de maturitate, sexualitatea a fost deseori considerata o expresie rafinata a spiritualitatii - precum si o cale de a aprofunda intelegerea spirituala.

La urma urmei, in timpul imbratisarii extatice a iubirii trupesti, suntem dusi dincolo de noi insine. Suntem eliberati din inchisoarea eului individual si transpusi, macar temporar, in fuziunea eterna, nemarginita si fericita cu cel mult iubit: si ce definitie mai buna decat aceasta ar putea exista pentru expansiunea spirituala? Cu totii il simtim pe Dumnezeu, simtim natura divina, simtim Spiritul pur, in acele momente de extaz sexual. Inteleptii au folosit intotdeauna acel extaz pentru a descoperi cele mai profunde secrete ale Spiritului."
Ken Wilber, extras din prefata cartii

Prin conştientizarea rezistenţei pe care o opui şi a blocajelor pe care le manifeşti, poţi învăţa să respiri iubirea la nivelul lor. Vei ajunge să exprimi astfel liber iubirea, încrederea şi plăcerea, alături de persoana iubită, jucând succesiv ambele roluri, de "stăpân" şi de "sclav". Teama nu va mai limita deschiderea şi umorul jocului vostru amoros.

Când veţi ajunge în acest punct, fiind capabili să vă iubiţi liber şi fără restricţii, practica dominării şi a supunerii nu-şi va mai avea rostul, întrucât nu va mai servi creşterii voastre spirituale. Totuşi, veţi mai putea juca din când în când acest joc, dar numai pentru a vă revigora energia în cuplu atunci când celelalte roluri şi stiluri amoroase vi se vor părea perimate şi plictisitoare. Jocul poate apărea de asemenea spontan, ca expresie a desfătării generate de dinamica masculină şi feminină, în orice moment al actului amoros. Urmăreşte însă ca jocul să nu devină vreodată fetişist sau obsesiv...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0343 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.