A 12-a planetă - Zecharia Sitchin

A 12-a planetă - Zecharia Sitchin
-6,7%
Preț: 70,00 lei
75,00 lei (-6,67%)
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-630-6506-67-5
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 560

DESCRIERE

A 12-a planetă. Volumul I din Cronicile Pământului - Zecharia Sitchin
 
În aceste vremuri, în care astronauţii au ajuns pe Lună şi navele spaţiale fără pilot explorează alte planete, nu mai este imposibil de crezut că o civilizaţie de pe altă planetă, mult mai avansată ca a noastră, a fost capabilă să-şi trimită astronauţii pe Pământ, la un moment dat, în trecut. Într-adevăr, mai mulţi autori cunoscuţi au făcut speculaţii, conform cărora artefacte antice, precum piramidele şi sculpturile gigantice în piatră, ar fi fost realizate de o civilizaţie avansată, de pe o altă planetă.
 
Cu toate acestea, există o oarecare neîncredere în aceste speculaţii fascinante. Până şi popoarele antice credeau că nişte fiinţe superioare „din ceruri" - zeii antici - au venit pe Pământ. Niciun autor cunoscut nu oferă însă răspunsuri, cu privire la acest subiect. Dacă, într-adevăr, astfel de fiinţe au venit pe Pământ, atunci, când au venit, cum au venit, de unde au venit şi ce au făcut în timpul şederii lor aici?
 
Ceea ce ne propunem este să oferim răspunsuri la aceste întrebări. Folosindu-ne de Vechiul Testament ca de o ancoră şi prezentând drept dovezi nimic altceva decât textele, desenele şi artefactele lăsate de vechile popoare din Orientul Apropiat, vom aborda mai departe întrebările interesante şi ipotezele provocatoare.
 
Vom demonstra că Pământul a fost, într-adevăr, vizitat în trecut de astronauţi de pe o altă planetă.
Vom identifica planeta de pe care au venit astronauţii.
Vom descifra o cosmologie complexă antică, ce explică mai bine decât ştiinţa din ziua de azi cum au luat fiinţă Pământul şi alte părţi ale Sistemului solar.
Vom prezenta rapoarte antice simple, despre o coliziune a astrelor, în urma căreia o planetă a fost atrasă pe orbita Soarelui, şi vom arăta că toate religiile antice se bazau pe cunoaşterea şi pe venerarea acestui al doisprezecelea membru al sistemului nostru solar.
Vom demonstra că această a Douăsprezecea Planetă a fost planeta-mamă a vizitatorilor antici care au venit pe Pământ. Vom supune atenţiei texte şi hărţi cereşti, în care sunt prezentate zboruri spaţiale către Pământ şi vom stabili când şi de ce au venit pe Pământ.
Vă vom descrie acele fiinţe, cum arătau, cum se îmbrăcau şi ce mâncau, vom arunca o privire la navele şi la armele lor, vom urmări activitatea lor pe Pământ, vom afla ce iubeau şi ce urau, ce realizări şi ce conflicte aveau. Vă vom devălui secretul „imortalităţii" lor.
 
Vom urmări evenimentele dramatice care au dus la „Crearea" Omului şi vă vom arăta metodele avansate prin care a fost realizat acest lucru. Vom urmări apoi relaţia complicată dintre Om şi zetăţile sale şi vom face lumină în privinţa adevăratei semnificaţii a evenimentelor, despre care se vorbeşte în povestirile despre Grădina Edenului, Turnul Babei, Potop, evoluţia civilizaţiei, cele trei ramuri ale omenirii. Vă vom arăta cum Omul, înzestrat biologic şi fizic de către creatorii lui, a sfârşit prin a-şi goni zeii de pe Pământ. Vă vom demonstra că Omul nu este singur şi că generaţiile viitoare se vor mai întâlni cu reprezentanţii Împărăţiei cereşti.

CUPRINS:

Nota autorului
Prolog: Geneza

Capitolul 1. Începutul veşnic... 15
Capitolul 2. Civilizaţia apărută brusc... 29
Capitolul 3. Zeii din Cer şi de pe Pământ... 79
Capitolul 4. Sumer: Ţinutul zeilor... 123
Capitolul 5. Nefilimii: Oamenii cu rachete care scoteau foc... 173
Capitolul 6. A Douăsprezecea Planetă... 227
Capitolul 7. „Epopeea Creaţiei"... 267
Capitolul 8. Împărăţia Cerurilor... 307
Capitolul 9. Aterizarea pe Pământ... 335
Capitolul 10. Oraşele zeilor... 367
Capitolul 11. Revolta Anunnakilor... 403
Capitolul 12. Crearea Omului... 435
Capitolul 13. Sfârşitul pământenilor... 469
Capitolul 14. Când zeii au plecat de pe Pământ... 501
Capitolul 15. Regatul de pe Pământ... 533
Bibliografie... 547
Index... 553

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0221 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.