214 elixire alchimice

214 elixire alchimice
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Autor:
ISBN: 973-87753-1-2
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 488
Categoria: Alchimie

DESCRIERE

…un manual practic ce va deveni indispensabil oricărei persoane pasionate de plante, cât şi oricărui terapeut în practica sa curentă în fito-spagirie. Gama largă de resurse oferite de natura ascunsă a plantelor care se revelează prin arta spagirică este prezentată aici într-o formă accesibilă tuturor.
Această lucrare originală de sănătate, complexă şi coerentă, nu este o nouă disciplină medicală, ci o cale terapeutică care se vrea o posibilă şi îndelung aşteptată reînnoire a artei medicale.

Cea mai mare parte a plantelor şi vegetalelor utilizate sunt alese fie dintre cele sălbatice, cu calităţile lor naturale, fie provenind din cultura biologică sau biodinamică. Momentele propice recoltării, dinamizările, conjuncţiile, au loc respectând anumite zile şi anumite ore, în conformitate cu astrele.

Spagiria nu intervine între bolnav şi boală, dar întăreşte puterea de apărare a organismului redându-i mişcarea, pentru ca organismul însuşi să se elibereze de agresiunea suferită şi să se reechilibreze păstrând în memorie experienţa benefică a bolii. Intr-adevăr, fiecare maladie trebuie luată ca o lecţie de viaţă; şi atât timp cât corpul n-a beneficiat de această lecţie, uşa va rămâne deschisă în faţa problemelor de sănătate din ce în ce mai grave.

Un spirit sănătos nu poate exista decât într-un corp sănătos, fără carenţe şi toxine prea mari; şi reciproc, un corp sănătos nu poate exista decât într-un spirit sănătos, fără a bloca armonia şi coerenţa ansamblului. în măsura în care o Mişcare armonioasă reuneşte aceste două polarităţi, Spirit şi Corp, fiinţa este capabilă să asimileze diverse forme de toxine, să le transmuteze şi astfel să evolueze în conştiinţa sa, scop esenţial al venirii noastre pe pământ.

Aceste elixire spagirice nu sunt deci nicidecum nişte medicamente, ci reechilibranţi energetici care oferă organismului o mai mare rezistenţă în faţa agresiunilor; ele ajută la menţinerea bunei sănătăţi şi asigură o mai bună activitate deopotrivă fizică şi intelectuală.

Elixirul spagiric vine să amintească naturii corporale direcţionarea corectă a energiilor vitale. Mişcarea ajută la risipirea ignoranţei, a uitării şi stagnării. încetul cu încetul, corpul redevine conştient de bogăţiile sale şi le foloseşte plenar sub forma unei multitudini de acte interioare, care vin să confirme drumul pozitiv al bunăstării regăsite.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0288 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.