2013. Sfârşitul lumii sau un nou început?

2013. Sfârşitul lumii sau un nou început?
Preț: 33,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-92424-8-3
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 320

DESCRIERE

…calendarul mayas, acoperind o perioadă de 5125 de ani, ia sfârşit pe 21 decembrie 2012. Există temerea că această dată ar prevesti o transformare globală de proporţii uriaşe. Unii sunt chiar îngroziti de apropierea ei, crezând că ar constitui începutul sfârsitului. Altii o aşteaptă cu nerăbdare, considerând că va fi catalizatorul unui salt colosal în constiinta colectivă, anunţând sosirea unei adevărate Ere Noi. În fine, sunt şi dintre aceia care se întreabă dacă nu cumva e vorba despre o furtună într-un pahar cu apă, amintind de temerile cu care a fost întâmpinat anul 2000. 2013: Sfârsitul lumii sau un nou început? examinează toate miturile si profetiile care circulă pe această temă a anului 2012, pornind de la învătăturile mayasilor despre accelerarea timpului si trezirea constiintei globale. Mai mult, cartea analizează în profunzime si o serie de preziceri si profetii mai putin cunoscute, precum si previziunile stiintifice privind încercările la care vom fi supuşi cu toţii.
Iată câteva dintre chestiunile explorate în cartea de faţă:
-Oare haosul instaurat în Cosmos şi pe Pământ ne va bulversa viaţa, prin intermediul ciclurilor distructive de producere a petelor solare, al erupţiilor vulcanice de mari proporţii, al furtunilor gigantice, al extincţiilor în masă şi al pericolului reprezentat de asteroizi? -Oare uriasele progrese înregistrate de ştiinţă vor duce la crearea unor umanoizi bionici, a unor computere capabile să gândească şi vor pune capăt tuturor bolilor – poate chiar mortii însăsi?... -Puterea economică si geopolitică se va deplasa dinspre Occident spre „Noua Eurasie", odată cu declanşarea unor noi războaie pentru adjudecarea resurselor materiale tot mai restrânse? -Se va produce oare o Apocalipsă sau o Renastere a umanitătii? Marie D. Jones este coautoarea cărtilor Supervolcano: The Catastrophic Event That Changed the Course of Human History si PSIence: How New Discoveries in Quantum Physics and New Science May Explain the Existence of Paranormal Phenomena. Este o autoare de cursă lungă, ea semnând cele cinci volume de mare succes din seria Supa de pui pentru suflet. Este, de asemenea, pastor atestat în doctrina New Thought si consilier spiritual, absolventă de studii de metafizică.
CUPRINS:
Introducere. Ziua de apoi Partea intai. Profetii si preziceri 1. Povestiri despre o istorie accelerata 2. Sfarsitul lumii 3. Apar zori noi 4. Cine trage sforile? Partea a doua. Razbunarea Gaiei 5. Gaia se revolta 6. Explozia din zilele noastre 7. Jocurile puterii Partea a treia. Ascensiunea: Noua revolutie in evolutie 8. Miracole medicale 9. Salturi cuantice 10. Cine va schimba fata lucrurilor? Concluzie. Un nou Y2K sau Noua Ordine Mondiala? Viziuni despre 2013. Eseuri si opinii

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0290 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.